Pages Menu
Categories Menu

Steun Ons & Missie

 

 Stichting Loopevenementen S.A.

De stichting is een internationale non-profit organisatie zonder winstoogmerk; zij ontvangt geen structurele inkomsten of subsidies. De belangrijkste bronnen van inkomsten zijn giften die de Stichting Loopevenementen S.A. van u krijgt. De opbrengsten van de activiteiten, partners, donaties en giften komen alle ten goede aan de stichting. Een deel is nodig om de onkosten van de activiteiten te dekken, de rest wordt gebruikt om de doelen van de stichting te bereiken.
Als bedrijf kunt u partner worden. Tijdens diverse activiteiten en op de website zal uw bedrijfsnaam dan als partner vermeld worden. In overleg kan uw logo op drukwerk worden geplaatst. Interesse? Stuur ons een e-mail.
Spa Francorchamps Run

Missie

De Stichting Loopevenementen S.A. heeft als doel het organiseren van internationale (hard)loop- en sportevenementen voor een breed publiek, het bevorderen van de (hard)loopsport en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.
Met prioriteit voor een uitgebalanceerde chronologische en geografische spreiding, diversiteit in parcours en afstanden en bovenal kwaliteitsvolle organisaties. De Stichting Loopevenementen S.A. wil de deelnemers laten kennismaken met internationale klassieke steden en wedstrijden maar ook met verrassend mooie en unieke parcoursen